Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

PTC Sites


PTC Sites είναι οι ιστότοποι που προσφέρουν χρήματα για να κάνεις click σε κάποιες διαφημίσεις τους.
Υπάρχουν πάρα πολλά και δεν πληρώνουν όλα ή δεν πληρώνουν χωρίς κάποιες προυποθέσεις. Βασικό πρίν μπείτε σε κάποιο από αυτά είναι να δημιουργήσετε λογαριασμούς πληρωμών για να δεχθείτε τα χρήματά σας. Paypal και Alertpay είναι τα δύο εγκυρότερα και προτιμητέα για το ίντερνετ. Δημιουργήστε ένα λογαριασμό με τα ΑΛΗΘΙΝΑ σας στοιχεία (αν θέλετε να έρθουν σε εσάς τα χρήματα). Το paypal ειδικότερα θα χρησιμεύσει σε οτιδήποτε θελήσετε να κάνετε σε σχέση με χρήματα και ίντερνετ.
PTC sites σαν να λέμε Neobux το οποίο είναι και το πιό αξιόπιστο. Δίνει 4 διαφημίσεις σε απλούς χρήστες οι οποίες ανανεώνονται καθημερινά. Κάποιες ώρες της ημέρας βγάζει άλλες 2. Τα κέρδη που θα βγάλετε σαν απλό μέλος είναι περίπου 2 $ το μήνα (χρειάζεται λογαριασμό paypal) χωρίς referrals με κόστος 4 click καθημερινά. 
Referrals είναι τα άτομα που γράφονται χρησιμοποιώντας δικό σου banner, την παραπομπή σου ή γράφοντας το nickname σου στην φόρμα εγγραφής τους. Από κάθε click που κάνουν στις διαφημίσεις τους κερδίζεις και εσύ κάτι χωρίς να χάνουν εκείνοι. Αν θέλεις μπορείς και να αγοράσεις Referrals ή να αναβαθμίσεις το λογαριασμό σου πληρώνοντας κάποιο ποσό. Καλό είναι να ασχοληθείς πρώτα αρκετούς μήνες σαν απλός χρήστης βρίσκοντας μόνος σου referrals και αργότερα αν δείς οτι σε συμφέρει να βάλεις χρήματα για μεγαλύτερα κέρδη. 
Λόγω πληθώρας των scum PTC sites θα προστίθενται στα σχόλια και άλλα τα οποία πληρώνουν για να μή χάνετε τον καιρό σας άδικα. Γενικά στο google πρέπει πάντα να ψάχνετε βάζοντας το όνομα του site και να διαβάζετε πρωτού ασχοληθείτε με κάτι το οποίο θα καταναλώσει το χρόνο σας χωρίς να σας αποφέρει κάτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου